Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pølsepanne med bønner, løk og paprika

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
403 planlagt
Pølsepanne med bønner, løk og paprika
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Barnas førstevalg? Her er det bare å ta seg til pannen og lage en enkel, rask pølseklassiker for familiens yngste.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

450 g
Kjøttpølser
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Purre
1 boks
Kidneybønner
4 stk
Egg
50 g
Smør
4 ss
Solsikkeolje
1 ts
Rød tabasco

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 160°C. Skjær pølsene i biter og stek dem brune i en panne med smør og olje. Ha det over i en ildfast form. Skjær løk og paprika i store biter og stek det noen minutter i pannen før det også legges i den ildfaste formen. Stekes i ovnen i ca. 15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Bland bønnene med vasket og strimlet purre og smak til med tabasco og salt. Ha det i den ildfaste formen og stek videre i 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Server med bløtkokte egg på toppen.