Pølsepanne med bønner, løk og paprika

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
460 planlagt
Pølsepanne med bønner, løk og paprika
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Barnas førstevalg? Her er det bare å ta seg til pannen og lage en enkel, rask pølseklassiker for familiens yngste.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

450 g
Kjøttpølser
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Purre
1 boks
Kidneybønner
4 stk
Egg
50 g
Smør
4 ss
Solsikkeolje
1 ts
Rød tabasco

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 160°C. Skjær pølsene i biter og stek dem brune i en panne med smør og olje. Ha det over i en ildfast form. Skjær løk og paprika i store biter og stek det noen minutter i pannen før det også legges i den ildfaste formen. Stekes i ovnen i ca. 15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Bland bønnene med vasket og strimlet purre og smak til med tabasco og salt. Ha det i den ildfaste formen og stek videre i 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Server med bløtkokte egg på toppen.