Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pølsebrød og hamburgerbrød

Tidsbruk 90 minutter
8 ingredienser
84 planlagt
Pølsebrød og hamburgerbrød
Legg oppskrift
i handlelapp
Imponer med selvlagde pølse- og hamburgerbrød!

Ingredienser

3 dl
Helmelk
30 g
Gjær
50 g
Solsikkekjerner
80 g
Smør
1 stk
Egg
50 g
Sammalt hvete, grov
600 g
Hvetemel
1 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Varm melken til 37°C. Ha i temperert smør og egg, og bland gjær godt inn.

Trinn 2

Ha i mel, solsikkefrø og salt, og bland godt til en elastisk deig. La deigen heve til dobbel størrelse.

Trinn 3

Del i 20 like emner og form til avlange pølsebrød eller runde hamburgerbrød. Etterhev til dobbel størrelse under plastfilm og stek ved 210°C i 10 minutter.

Trinn 4

Pensle gjerne hamburgerbrød med melk og dryss med solsikkefrø før steking. Eller pensle med melk når de er ferdig stekt. Avkjøl.