Pølse- og pastasalat

Tidsbruk 30 minutter
13 ingredienser
213 planlagt
Pølse- og pastasalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Dobbelt så godt! Pølser og pasta – to familiefavoritter på samme fat. Med mais, brokkoli og gulrot blir denne retten både fargerik og full av smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kjøttpølse

450 g
Mager kjøttpølse
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje

Pastasalat

1 stk
Agurk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Tomat
1 boks
Maiskorn
2 stk
Gulrot
250 g
Fullkorn fusilli
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
3 ss
Olivenolje

Rømme

1 dl
Lettrømme

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok fusilli fullkorn som anvist på pakken. Skjær brokkoli i små buketter (stilken i biter) og la den koke med pastaen de siste tre minuttene. Skyll alt raskt i kaldt vann, ha det i en stor bolle og hell over litt olivenolje. Skjær pølsene i skiver og stek dem gylne i litt olje i en stekepanne sammen med finhakket hvitløk.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt gulrøtter, tomat og agurk i biter og vend det inn i pastaen sammen med avrent mais. Bland inn pølseskivene og salt og pepper.

Trinn 3

Server rømme ved siden av pastasalaten.