Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Påskeskinke

Tidsbruk 50 minutter
13 ingredienser
234 planlagt
Påskeskinke
Legg oppskrift
i handlelapp
Den aller enkleste påskeretten! Du varmer ganske enkelt den ferdig kokte skinken i posen mens du lager en frisk eple- og grønnsaksblanding som du serverer til.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Epler og grønnsaker

1,5 stk
Epler
3 stang
Stangselleri
3,8 stk
Tomater
3,8 stk
Gulrøtter
2,3 stk
Løk
3,8 dl
Eplejuice
0,8 ss
Hvitvinseddik
3,8 dl
Vann
262,5 g
Frosne erter
1,5 ss
Dijonsennep
37,5 g
Smør
300 g
Poteter

Skinkestek

1,1 kg
Skinkestek, pepperkrydret

Slik gjør du

Trinn 1

Skinken kan varmes i posen. La den trekke i vann i ca ½ time.

Trinn 2

Rens og skjær epler og grønnsaker i serveringsbiter. Ha det i en kasserolle og tilsett eplejuice, hvitvinseddik og vann. Kok til grønnsakene er møre, ca. 35 minutter. Tilsett ertene de siste minuttene.

Trinn 3

Løft grønnsakene ut av kraften og legg dem på et fat. Skjær steken i tynne skiver og legg på toppen av grønnsakene. Tilsett sennep og smør i kraften og kjør den jevn med en stavmikser. Hell over sausen og server med kokte poteter eller potetstappe.