Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Påskekylling med chili og kokosmelk

Tidsbruk 30 minutter
13 ingredienser
3479 planlagt
Påskekylling med chili og kokosmelk
Legg oppskrift
i handlelapp
Påskemiddag med asiatiske aner! Denne karriretten passer perfekt om du ønsker å servere en spicy og smaksrik kyllinggryte – styrken justerer du etter gjestenes ønske.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

300 g
Wok kyllingfilet strimlet, 300 g, Solvinge
1 ss
Karripulver, 65g, Black Boy
1 ts
Paprika malt, Toro

Chili og kokosmelk

1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
50 g
Champignon
1 stk
Rød paprika
1 boks
Kokosmelk, 400 ml, REMA 1000
1 ss
Maizena
1 stk
Lime
1 ss
Soyasaus
3 ss
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Ris

2 dl
Middagsris, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Krydre kyllingstrimlene med karri, malt paprika, salt og pepper. Finhakk hvitløk og chili. Kutt champignon i skiver og paprika i terninger. Stek i solsikkeolje i en stor panne.

Trinn 3

Ha i kyllingen og stek til det er gyllent. Tilsett kokosmelk og maizena rørt ut i kaldt vann. Kok til det tykner og tilsett presset lime. Smak til med salt, pepper og soyasaus. Server kyllinggryten med kokt ris.

Serveringsforslag

Ha litt finhakket frisk koriander på toppen.