Oyster Sesame laks med grønnsaker

Tidsbruk 25 minutter
10 ingredienser
332 planlagt
Oyster Sesame laks med grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Kok ris, wok laks og grønnsaker – tilsett østerssausen. Når risen er ferdig er hele retten klar. Raskt, eksotisk og veldig godt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Laks

500 g
Laksefilet naturell
0,5 ts
Salt
1 ss
Olje

Grønnsaker

1 stk
Løk
1 stk
Grønn paprika
2 stk
Tomater
1 stk
Rød chili
1 ss
Olje

Saus

1 pose
Woksaus oyster sesame

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Ha salt på laksen. Varm opp olje i en wok eller dyp stekepanne. Stek laksen på begge sider til den er gyllen. Ta laksen ut av pannen.

Trinn 3

Kutt løk, paprika og tomater i terninger. Finhakk chili eller skjær i skiver. Varm opp woken igjen, ha i olje og tilsett løk, paprika og chili. Rørestek raskt før du har i tomatterningene og woksausen. La alt bli gjennomvarmt og server sammen med laks og ris.

Serveringsforslag

Ha gjerne frisk koriander på toppen før servering.