Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Ovnsbakte pannekaker med banan

16 ingredienser
182 planlagt
Ovnsbakte pannekaker med banan
Legg oppskrift
i handlelapp
Pannekaker med smaker av banan, lime, sjokolade, nøtter ost og mynte – dette er desserten alle vil like!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pannekaker

5 stk
Egg
6 dl
Melk
5 dl
Hvetemel
2 dl
Sukker
1 ts
Salt
100 g
Smeltet smør

Frokostkrem med lime

200 g
Mascarpone,Snøfrisk eller philadelphia
2 ts
Finrevet limeskall
2 ss
Limesaft
0,5 dl
Melk
8 stk
Bananer
100 g
Mørk sjokolade
100 g
Hasselnøtter
0,5 potte
Mynte
1 boks
Vaniljeis
1 dl
Melis

Slik gjør du

Trinn 1

Visp sammen egg, hvetemel, sukker og salt og spe med melk til en glatt røre. Smelt smør og ha i røren. La røren svelle i 30 minutter. Stek pannekakene på middels varme i en teflonpanne. Porsjonen holder til ca. 16 pannekaker.

Trinn 2

Visp sammen ferskost, revet limeskall, limesaft, melis og melk til en myk krem.

Trinn 3

Forvarm ovnen til 220 °C, varmluft. Skrell bananene og del i to på langs. Smør pannekakene med ferskostkrem og legg en halv banan på hver pannekake. Dryss på hakket sjokolade og hakkede hasselnøtter og rull sammen. Legg pannekakene på et stekebrett, og stek dem i ca. 5 minutter. Topp med mynte og evt. hakket sjokolade og nøtter. Server med vaniljeis.