Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Ovnsbakt torsk med grønnsaker

Tidsbruk 50 minutter
11 ingredienser
267 planlagt
Ovnsbakt torsk med grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Fisk i farta! Få resten av familien på kroken med denne ovnsbakte torskeretten – noe av det enkleste du kan lage, samtidig som det smaker fabelaktig.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Torskefilet Raskt&Enkelt, Godehav
1 stk
Løk
2 stk
Tomat
3 stk
Gulrot
1 stk
Fennikel
400 g
Poteter
2 dl
Matfløte
1 ts
Maizena
6 dl
Grønnsaksbuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten.)
1 ss
Hvitvinseddik
0,5 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Del poteter, løk, gulrot og fennikel i passe store biter og kok dem møre i grønnsaksbuljong.

Trinn 2

Trinn 2

Ta opp grønnsakene og hell fløten i buljongen. La det koke litt inn. Smak til med hvitvinseddik, timian, salt og pepper. Rør maizena ut i litt kaldt vann og jevn sausen til du synes den har passe konsistens.

Trinn 3

Trinn 3

Del fisken i passende stykker og legg dem i en ildfast form sammen med grønnsakene og tomater i skiver. Hell over sausen og bak i ovnen i ca. 10–15 minutter.

Serveringsforslag

Server gjerne med frisk persille.