Ovnsbakt torsk med grønnsaker

Tidsbruk 50 minutter
11 ingredienser
406 planlagt
Ovnsbakt torsk med grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Fisk i farta! Få resten av familien på kroken med denne ovnsbakte torskeretten – noe av det enkleste du kan lage, samtidig som det smaker fabelaktig.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Torskefilet Raskt&Enkelt, Godehav
1 stk
Løk
2 stk
Tomat
3 stk
Gulrot
1 stk
Fennikel
400 g
Poteter
2 dl
Matfløte
1 ts
Maizena
6 dl
Grønnsaksbuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten.)
1 ss
Hvitvinseddik
0,5 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Del poteter, løk, gulrot og fennikel i passe store biter og kok dem møre i grønnsaksbuljong.

Trinn 2

Trinn 2

Ta opp grønnsakene og hell fløten i buljongen. La det koke litt inn. Smak til med hvitvinseddik, timian, salt og pepper. Rør maizena ut i litt kaldt vann og jevn sausen til du synes den har passe konsistens.

Trinn 3

Trinn 3

Del fisken i passende stykker og legg dem i en ildfast form sammen med grønnsakene og tomater i skiver. Hell over sausen og bak i ovnen i ca. 10–15 minutter.

Serveringsforslag

Server gjerne med frisk persille.