Ovnsbakt torsk med cherrytomater | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Ovnsbakt torsk med cherrytomater

Ovnsbakt torsk med cherrytomater

3.7 i snitt
Ovnsbakt torsk med cherrytomater

Ikke mye kan måle seg med en skikkelig god fiskerett, og denne er enkel å lykkes med. Når fisken flaker seg er den klar for servering.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Sjalottløk
2 fedd
Hvitløk
200 gr
Spinat
1 pk
Torskefilet
300 gr
Cherrytomater
2 ss
Sitron, presset
1 klype
Salt
3 ss
God olivenolje
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm ovnen til 220 °C. Finhakk sjalottløk og hvitløk og surr det i litt olivenolje til det er blankt og mykt.

  2. Trinn 2

    Tilsett vasket spinat og la den surre på medium varme til spinaten faller sammen. Ha blandingen i en ildfast form. Kutt torsken i porsjonsstykker og legg dem over spinaten. Fordel tomatene rundt.

  3. Trinn 3

    Krydre med salt og nykvernet pepper og press over litt sitron. Drypp over litt god olivenolje før du sett er den ildfaste formen i ovnen. La steke i 10-15 minutter til torsken flaker seg. Server gjerne med nykokt ris.