Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Ovnsbakt torsk med cherrytomater og spinat

Tidsbruk 45 minutter
9 ingredienser
489 planlagt
Ovnsbakt torsk med cherrytomater og spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
Ovnsbakt fiskelykke! Ikke mye kan måle seg med en skikkelig god fiskerett, og denne ovnsbakte torskemiddagen er enkel å lykkes med. Når fisken flaker seg er den klar for servering.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Sjalottløk
2 fedd
Hvitløk
200 g
Spinat
1 pakke
Torskefilet
300 g
Cherrytomater
2 ss
Sitron, presset
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
3 ss
God olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 220 °C. Finhakk sjalottløk og hvitløk og surr det i litt olivenolje til det er blankt og mykt.

Trinn 2

Tilsett vasket spinat og la den surre på medium varme til spinaten faller sammen. Ha blandingen i en ildfast form. Kutt torsken i porsjonsstykker og legg dem over spinaten. Fordel tomatene rundt.

Trinn 3

Krydre med salt og nykvernet pepper og press over litt sitron. Drypp over litt god olivenolje før du sett er den ildfaste formen i ovnen. La steke i 10-15 minutter til torsken flaker seg. Server gjerne med nykokt ris.