Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Ovnsbakt laks med oliven og tomat

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
594 planlagt
Ovnsbakt laks med oliven og tomat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Oh-la-la-laks! Den smaksrike oliven- og tomatmiksen gjør dette til en av sommerens desidert beste laksemiddager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Løk
1 stk
Tomat
1 stk
Squash
500 g
Spaghetti REMA 1000
100 g
Sorte oliven uten sten REMA 1000
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
0,5 ts
Timian, tørket
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200?C. Kjør sorte oliven i en foodprocessor sammen med hvitløk og tomat til du får en fin masse. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

Fordel olivenrøren på toppen av laksen, og bak laksen i ovn i ca. 10-13 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Kok spaghetti som anvist på pakningen. Skjær squash i skiver og løken i båter og stek det gyllent i litt olivenolje. Smak til med timian, salt og kajennepepper. Fordel spaghettien på tallerkner og topp med grønnsaker og laks.

Serveringsforslag

Frisk persille smaker deilig til!