Ovnsbakt laks med oliven og tomat

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
646 planlagt
Ovnsbakt laks med oliven og tomat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Oh-la-la-laks! Den smaksrike oliven- og tomatmiksen gjør dette til en av sommerens desidert beste laksemiddager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Løk
1 stk
Tomat
1 stk
Squash
500 g
Spaghetti REMA 1000
100 g
Sorte oliven uten sten REMA 1000
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
0,5 ts
Timian, tørket
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200?C. Kjør sorte oliven i en foodprocessor sammen med hvitløk og tomat til du får en fin masse. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

Fordel olivenrøren på toppen av laksen, og bak laksen i ovn i ca. 10-13 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Kok spaghetti som anvist på pakningen. Skjær squash i skiver og løken i båter og stek det gyllent i litt olivenolje. Smak til med timian, salt og kajennepepper. Fordel spaghettien på tallerkner og topp med grønnsaker og laks.

Serveringsforslag

Frisk persille smaker deilig til!