Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Osteomelett

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
176 planlagt
Osteomelett
Legg oppskrift
i handlelapp
Den perfekte retten å lage når du har osterester i kjøleskapet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,3 stk
Paprika
2 ss
Soltørkede tomater
60 g
Revet ost
4 stk
Egg
3 ss
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk paprika og soltørket tomat. Riv ost på et rivjern.

Trinn 2

Knekk eggene i en bolle. Ha i vann og pisk det godt sammen. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Smelt smøret i en middels varm stekepanne, og hell i eggeblandingen.

Trinn 4

Ha på paprika, soltørket tomat og ost når omeletten begynner å bli fast i bunnen, men fremdeles er litt kremete på toppen.

Trinn 5

Brett omeletten i to med en stekespade før servering.

Tips

Rester av kjøttpålegg, løk, paprika, tomater, grønnsaker og kalde poteter egner seg godt som fyll i en omelett. Bruk gjerne de osterestene du har i kjøleskapet, som parmesan, gulost eller blåmuggost. Kald omelett er godt i matpakken dagen etter.