Hopp til innhold

Pannestekt fetaost med timian og honning

4.0 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
Pannestekt fetaost med timian og honning
Lag skikkelig kosemat med pannestekt fetaost med timian, honning, sitron og pepper. Server som delerett når du har gjester.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

2 plate, blok
Fetaost
5 ss
Hvetemel
1
Egg
1 dl
Brødrester/smuler
5 ss
Olivenolje
2 ts
Sitronskall
2 ts
Sitronsaft
1 pk
Cherrytomater 250 g
1 dl
Honning, flytende
2 ss
Timian, tørket
0.5 ts
Pepper
1 ts
Flaksalt
4 stk
Små baguetter

Slik gjør du

Trinn 1

Bland honning med halvparten av olivenoljen. Tilsett pepper, timian (spar litt til pynt), sitronsaft og finrevet sitronskall. 

Trinn 2

Pisk egg. Dypp fetaost i mel, så egg og til slutt brødrasp. 

Trinn 3

Stek osten i pannen med litt olje til den er gyllen. Senk temperaturen og legg lokk på slik at osten holder seg varm.

Trinn 4

Skjær tomater i to og bland med resten av olivenolje, et dryss flaksalt og litt sitronsaft. 

Trinn 5

Legg fetaost på et fat, hell honning over og legg tomater rundt. Strø litt timian over. Server sammen med skiver av varme baguetter.