Pannestekt fetaost med timian og honning

Lag skikkelig kosemat med pannestekt fetaost med timian, honning, sitron og pepper. Server som delerett når du har gjester.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
Trinn 1
Bland honning med halvparten av olivenoljen. Tilsett pepper, timian (spar litt til pynt), sitronsaft og finrevet sitronskall.
Trinn 2
Pisk egg. Dypp fetaost i mel, så egg og til slutt brødrasp.
Trinn 3
Stek osten i pannen med litt olje til den er gyllen. Senk temperaturen og legg lokk på slik at osten holder seg varm.
Trinn 4
Skjær tomater i to og bland med resten av olivenolje, et dryss flaksalt og litt sitronsaft.
Trinn 5
Legg fetaost på et fat, hell honning over og legg tomater rundt. Strø litt timian over. Server sammen med skiver av varme baguetter.