Pannestekt camembert med aprikos | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Ost Pannestekt camembert med aprikos

Pannestekt camembert med aprikos

5.0 i snitt
Pannestekt camembert med aprikos

Det er ikke mye som skal til for å forvandle en enkel camembert til en eksklusiv osterett. Her ser du hvordan det kan gjøres!

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Camembert

1 stk
Camembert

Valnøtter og aprikos

4 ss
Akasiehonning, evt flytende fjellhonning
2 ss
Hvitvinseddik
50 gr
Valnøtter
50 gr
Tørkede aprikoser
1 klype
Kvernet sort pepper

Garnityr og tilbehør

2 stang
Blader fra stangselleri
0.5 stk
Godt brød

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kutt camembert i 8 kakestykker. Legg en bit bakepapir mellom hver snittflate og sett det kaldt.

  2. Trinn 2

    Rist valnøttene i en tørr panne med litt salt. Kok forsiktig opp honningen, tilsett hvitvinseddik og grovhakket aprikos og småkok i 2-3 minutter. Tilsett hakkede valnøtter og smak til med litt kvernet pepper. Avkjøl.

  3. Trinn 3

    Stek osten på høy varme i en tørr panne til den nesten blir grillet utenpå og får en myk kjerne. Server med marmeladen og gjerne noen stangeselleriblader. Og selvsagt godt brød – gjerne nøttebrød!