Hopp til innhold

Lun camembert med rødvinssvisker

5.0 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
60 planlagt
Lun camembert med rødvinssvisker

Syrlig ost med søte, rødvinskokte svisker er en fantastisk smakskombinasjon. Prøv selv!

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Ost

240 gr
Camembert

Svisker

150 gr
Svisker
3 dl
Rødvin
1 dl
Vann
1 ss
Sukker
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok svisker med rødvin under lokk i 10 minutter. Ta av lokket og reduser væsken til halvparten. Tilsett sukker og balsamico og reduser til 1/3. (Alt.: Kok sviskene i solbærsaft, vann og balsamicoeddik. Reduser til ca. 1/3.) Avkjøl.

Trinn 2

Stek osten i 10 minutter. Løft osten forsiktig over på et serveringsfat og ha sviskene på toppen. Server gjerne med godt brød eller kjeks.

Det er viktig at Camemberten serveres varm!