Crostini med kremost og spekeskinke
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær baguette i 5 mm tykke skiver. Kjør olje sammen med hvitløk og chili i en mikser. Pensle stekeplaten med olje og legg på baguetteskivene. Pensle toppen av skivene med oljen og stek dem ved 180°C i ca. 7 minutter, til de blir svakt brune og sprø. Avkjøl på kjøkkenpapir så noe av fettet kan renne av.
-
Trinn 2
Bland osten med finhakkede urter og hvitløk. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
-
Trinn 3
Skjær spekeskinken i små terninger og stek dem i solsikkeolje på middels varme til de er sprøstekte. Sil av oljen og avkjøl skinken på kjøkkenpapir for å trekke bort fettet. Smør urtekremen på crostini og dryss sprøstekt skinke på toppen.