Chevre med rødbeter og hasselnøtter
Den franske geitostfavoritten er en yndet smaksetter og er fantastisk i kombinasjon med de søte rødbetene i denne fyldige salaten.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell og del rødbetene i 8 biter. Vend dem med olivenolje, timian, havsalt og sort pepper. Bak ved 180˚C i ca. 30 min. til de er myke. Bland sammen eddik og sirup, og bland dette med olivenolje og salt. Vend rødbetene i dressingen. Vask og riv friséesalaten grovt opp.
-
Trinn 2
Vend rødbeter og salat sammen og anrett på stort fat. Rist hasselnøtter 10 minutter i ovnen ved 180˚C. Grovhakk dem og strø over salaten. Legg chevre på toast og grill i ovn til overflaten er gyllen. Topp salaten med chevretoast.
Prøv også