Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Orientalsk curry wok

Tidsbruk 35 minutter
11 ingredienser
349 planlagt
Orientalsk curry wok
Legg oppskrift
i handlelapp
Curry in a hurry! Du får ikke raskere karri enn dette. Kutt grønnsakene, varm opp woken, senk skuldrene og server med et smil!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Grønnsaker

1 boks
Minimais
1 stk
Gulrot
1 stk
Brokkoli

Kylling

400 g
Strimlet kyllingfilet
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Olje

Buljong

1 terning
Grønnsaksbuljong
1 ts
Karri
2 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Ris

3 dl
Jasminris
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Kutt gulrøttene i skiver og brokkoli i små buketter. Skrell brokkolistilken og skjær den i passe biter. Sil vannet av minimaisen og del dem i to.

Trinn 3

Kok opp buljong sammen med karri.

Trinn 4

Finhakk hvitløk. Varm opp woken med halvparten av oljen og tilsett hvitløken. Wok kyllingstrimlene og ta dem ut. Tilsett resten av oljen og wok grønnsakene, gjerne i to omganger, og hell over buljongen.

Trinn 5

Ha kyllingen tilbake i woken og la det bli gjennomvarmt. Server med jasminris.

Serveringsforslag

Server med soyasaus.