Løkringer | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Løkringer

4.3 i snitt
Løkringer
Elegant appetittvekker, snacks eller tilbehør til burgeren – valget er ditt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1.5 dl
Melk
2 stk
Egg
1 dl
Øl, halvliterboks
3 stk
Store løk
4.5 dl
Hvetemel
1.5 ts
Bakepulver
2 klype
Salt
1 dl
Solsikkeolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Pisk sammen eggene i en bolle og bland inn melk og øl. Bland sammen mel og bakepulver i en annen bolle. Ha halvparten av melblandingen over i en tredje bolle.

  2. Trinn 2

    Dypp løkringene, noen om gangen, i eggeblandingen og så i den første bollen med mel. Dypp ringene igjen i eggeblandingen og deretter i den andre bollen med mel.

  3. Trinn 3

    Skrell løk og skjær dem i ca. 1 cm tykke ringer. Varm opp oljen til 180 °C i en stor og dyp gryte eller i en frityrgryte.

  4. Trinn 4

    Friter løkringene i olje, noen om gangen. Snu dem slik at de får fin farge på begge sider. Legg de ferdige løkringene på kjøkkenpapir så de får renne av seg. Ha på litt salt mens de ennå er varme.