«One pot pasta» med kjøttboller

3.3 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
869 planlagt
«One pot pasta» med kjøttboller
Legg oppskrift
i handlelapp
Du sparer deg selv for både oppvask og tid ved å lage en fristende one-pot pasta med kjøttboller. Det går kjapt og smaker utrolig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1
Pastasaus
1
Kjøttboller (eller se oppskrift under)
250 g
Fusilli pastaskruer
1 stk
Løk
1 fedd
Hvitløk
3 ss
Bladpersille, finhakket
5 dl
Grønnsakskraft
1
Hakkede tomater
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell løken og riv den på rivjern.

Trinn 2

Ha olje i en stor gryte. Ha løken, pasta, pastasaus, kraft, kjøttboller, hakkede tomater og hvitløk i gryten. Kok opp og la småkoke i 15-20 min. til pastaen er kokt.

Trinn 3

Krydre med salt og pepper. Dryss over persille og server.

TIPS

Kjøp enten ferdig kjøttboller i tomatsaus, eller lag fra bunnen selv. Se oppskrift nederst.