Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Omelett med sopp og bacon

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
447 planlagt
Omelett med sopp og bacon
Legg oppskrift
i handlelapp
En av de beste måtene å bruke egenplukket sopp på! Og finner du ikke noe i skogen, er det bare å plukke soppen på REMA 1000!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Løk
300 g
Tomater
1 stk
Rødløk
1 stk
Sitron
200 g
Champignon
2 ts
Basilikum tørket
1,5 dl
Lettmelk
10 stk
Egg
1 pakke
Ciabatta
200 g
Bacon med svor

Slik gjør du

Trinn 1

Del tomatene i biter og bland med skivet rødløk, olivenolje, sitronsaft, basilikum, salt og pepper. La gjerne tomatene marineres en time før de spises.

Trinn 2

Varm ovnen til 200 g varmluft. Stek chiabatta eller andre rundtstykker i 10 minutter.

Trinn 3

Legg baconskiver på bakepapir og stekebrett og stek sammen med ciabattaen til baconet er brunt og sprøtt.

Trinn 4

Visp sammen egg med melk, salt og pepper. Skjær soppen i skiver og fres i 3 minutter med finhakket løk i solsikkeolje i en teflonpanne.

Trinn 5

Tilsett omelettmassen og rør til eggemassen begynner å stivne.

Trinn 6

Sett stekepannen i ovnen i 5 minutter til den stivner og server soppomeletten med sprøstekt bacon, nystekt ciabatta og en frisk tomatsalat til.

Tips!

Tomater skal oppbevares i romtemperatur slik at de kan utvikle god smak og delikat aroma.