Omelett med grillede grønnsaker

Tidsbruk 35 minutter
9 ingredienser
360 planlagt
Omelett med grillede grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Middagsomelett er middag-som-er-lett! Her har du den franske klassikeren servert i sommerdrakt – med ekstra gode grønnsaker fra grillen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Rød paprika
1 pakke
Vårløk
1 stk
Aubergine
1 stk
Squash
1 stk
Lime
1 stk
Crème fraîche Tine
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær alle grønnsakene i terninger og fres dem i solsikkeolje til de er gylne. Smak til med salt og pepper. Sett til side.

Trinn 2

Trinn 2

Visp sammen egg og vann (1 ss per egg) og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Hell i en stekepanne med solsikkeolje. Stek på svak varme til omeletten setter seg. Ha grønnsakene på den ene halvdelen av omeletten og brett den andre halvdelen over.

Trinn 4

Trinn 4

Server omeletten med crème fraîche smakt til med presset lime, salt og kajennepepper.