Okseragu med tagliatelle

Tidsbruk 80 minutter
11 ingredienser
32 planlagt
Okseragu med tagliatelle
Legg oppskrift
i handlelapp
Elle melle. Her er tagliatelle det klare førstevalget fra pastamangfoldet – akkurat passe bred til at alle de gode smakene får feste.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Grytekjøtt av storfe ca 600 g Nordfjord
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
2 stk
Gulrot
2 ss
Tomatpuré REMA 1000
500 g
Tagliatelle Egg Barilla
3 ss
Olivenolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
9 dl
Kjøttbuljong
1 klype
Oregano, tørket
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær kjøttet i terninger og brun det godt i olje i en stor kasserolle. Tilsett finhakket hvitløk og løk, paprika og gulrot i terninger. Stek videre noen minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i tomatpuré, bland det godt inn og tilsett buljong.

Trinn 3

Trinn 3

Kok opp og la det hele småkoke i minst 60 minutter. Rør av og til. Smak til med oregano, salt og kajennepepper. Mens raguen koker, tilbered tagliatelle som anvist på pakken. Bland okseraguen med den nykokte tagliatellen og server straks.

Serveringsforslag

Server gjerne med revet parmesan og frisk persille. Kok dobbelt så mye og frys inn i porsjoner. Ideell til sultne unger etter skoletid!