Nypotet- og skinkepizza

Tidsbruk 35 minutter
9 ingredienser
60 planlagt
Nypotet- og skinkepizza
Legg oppskrift
i handlelapp
Potetpizza? Supergodt! Poteten kan brukes til litt av hvert og denne crispy varianten vil nok være ny for mange.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Grov pizzabunn Staur
3 dl
Crème fraîche Tine
1 stk
Løk
1 stk
Tomat
100 g
Nypoteter
100 g
Norvegia Tine
0,5 pakke
Strandaskinke Grilstad
1 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Oregano, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Sett ovnen på 240°C. Smak Crème Fraîche til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Smør det utover pizzabunnene, ha på grovhakket løk og tomat og dryss ost på toppen. Del potetene i skiver, vend dem i olivenolje, salt og pepper og legg skivene på pizzaen. Ha på oregano og litt olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Stek til pizzaene er gylne og fine. Legg på skinke rett før servering.

Serveringsforslag

Server gjerne ruccula og parmesan til pizzaen.