Nudler med strimlet entrecôte

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
186 planlagt
Nudler med strimlet entrecôte
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Wok-wok – hvem der? Jo, her er en skikkelig saftig nudelrett med en miks av norske og asiatiske råvarer.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 pakke
Eggnudler REMA 1000
1 stk
Brokkoli
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Blomkål
1 stk
Lime
1 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 dl
Sweet Chilli Blue Dragon
4 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok nudlene etter anvisning på pakken, og sil av vannet i et dørslag.Ha salt og pepper på entrecoten og stek den i varm panne med olje, ca. 3-4 minutter på hver side. La den hvile.

Trinn 2

Trinn 2

Del grønnsakene i biter og wok dem i omganger raskt i olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Bland soyasaus, fint raspet hvitløk, sweet chilisaus og limesaft og hell det over nudlene. Skjær entrecôten i strimler. Server sammen med nudlene og de wokkede grønnsakene.

Serveringsforslag

Peanøtter og koriander er godt i denne retten.