Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Nudler med strimlet entrecôte

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
80 planlagt
Nudler med strimlet entrecôte
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Wok-wok – hvem der? Jo, her er en skikkelig saftig nudelrett med en miks av norske og asiatiske råvarer.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 pakke
Eggnudler REMA 1000
1 stk
Brokkoli
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Blomkål
1 stk
Lime
1 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 dl
Sweet Chilli Blue Dragon
4 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok nudlene etter anvisning på pakken, og sil av vannet i et dørslag.Ha salt og pepper på entrecoten og stek den i varm panne med olje, ca. 3-4 minutter på hver side. La den hvile.

Trinn 2

Trinn 2

Del grønnsakene i biter og wok dem i omganger raskt i olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Bland soyasaus, fint raspet hvitløk, sweet chilisaus og limesaft og hell det over nudlene. Skjær entrecôten i strimler. Server sammen med nudlene og de wokkede grønnsakene.

Serveringsforslag

Peanøtter og koriander er godt i denne retten.