Nudelsalat med laks

Tidsbruk 25 minutter
12 ingredienser
3047 planlagt
Nudelsalat med laks
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Så enkelt, raskt og godt at det ikke er til å tro! Har du kalde, ferdigkokte nudler i kjøleskapet, tar retten fem minutter å lage.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Risnudler

250 g
Risnudler

Nudelsalat

1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
1 stk
Mango
2 ss
Olivenolje

Laks

250 g
Laksestrimler
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olivenolje

Topp med

100 g
Peanøtter

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok nudler som anvist på pakken, skyll i kaldt vann og la renne av.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt chili i tynne ringer og finhakk hvitløk. Bland inn olivenolje og saft og finrevet skall av lime. Skjær agurk og mango i tynne strimler og vend det inn i blandingen. Bland alt med nudlene.

Trinn 3

Trinn 3

Krydre laksestrimlene med salt og pepper og stek dem lett i en panne med litt olivenolje. Server laksestrimlene på toppen av nudelsalaten og dryss grovhakkede peanøtter over.

Serveringsforslag

Smak gjerne nudelsalaten til med soyasaus. Topp gjerne med finsnittet vårløk.