Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

New York ONE INCH burger

15 ingredienser
25 planlagt
New York ONE INCH burger
Klikk og dra
til kalenderen
En ekstra tykk burger slik du får den servert i New York – med sylteagurk, bacon og cheddar.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

New York ONE INCH burger

2 stk
New York ONE INCH burger
0,5 pakke
Salat
2 stk
Tomat
0,2 glass
Sylteagurk
1 boks
Authentic cheddar burger cheese
0,2 stk
BBQ Sauce The original
1 pakke
Bacon
4 stk
Hamburgerbrød

Rødløkringer

4 stk
Rødløk
2,5 dl
Kulturmelk
1 stk
Egg
2,5 dl
Hvetemel
0,5 ts
Salt
0,5 ts
Natron
1 l
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Rødløkringer: Rens og kutt rødløk i 1,5 cm tykke skiver. Legg løkringene i isvann i én time. Hell av vannet og tørk dem godt med tørkepapir. Varm opp oljen i en stor tung gryte eller i en frityr hvis du har. (til ca. 180 °C). Bland sammen hvetemel, kulturmelk, sammenpisket egg, salt og natron i en bolle. Dypp løkringene, noen få om gangen, i røren. Stek løkringene i oljen, snu dem slik at de får fin gyllen farge på begge sider. Legg de ferdige løkringene på kjøkkenpapir og ha på litt salt mens de ennå er varme.

Trinn 2

Skjær tomat og syltagurk i skiver og stek bacon. Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 1/2 min.) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden. Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden. Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid. Sett sammen burger og topp med BBQ Sauce Original.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender