New Mexico Stacked Enchiladas med mango- og ananas-salat

Tidsbruk 40 minutter
15 ingredienser
683 planlagt
New Mexico Stacked Enchiladas med mango- og ananas-salat
Legg oppskrift
i handlelapp
Enchiladas i høyden med speilegg på toppen er en spesialitet fra New Mexico i USA. Hva med å prøve den til brunsj?

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Enchiladas

6 stk
Mais Tortillas
1 stk
Salsa
0,5 stk
Løk
150 g
Revet cheddar
150 g
Revet ost med chili

Speilegg

2 stk
Egg
1 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Topp med

2 ss
Hakket persille

Mango- og ananas-salat

1 stk
Mango
1 stk
Ananas
1 stk
Appelsin
1 stk
Lime
1 klype
Chilipulver

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen på 200 grader. Finhakk løk. Varm tortillas etter anvisning på pakken. Legg to maistortillas ved siden av hverandre på et stekebrett. Spre et par spiseskjeer salsa på hver tortilla.

Trinn 2

Fordel et tynt lag av begge oster og litt hakket løk over sausen. Legg på en ny tortilla på hver av de to tortillaene. Gjenta prosessen med å legge saus, ost, løk og tortilla lagvis to ganger til slik at du har to ”stacked enchiladas” med 3 tortillas i hver.

Trinn 3

Ha resten av sausen og osten på toppen, sett formen i ovnen og stek til osten bobler godt.

Trinn 4

Mango- og ananas-salat: Rens og kutt mango og ananas i 2 cm store biter og appelsin i halve båter. Bland sammen mango, ananas og appelsin i en bolle og press over limesaft. Dryss over litt chilipulver.

Trinn 5

Speilegg: Smelt smør i en stekepanne og stek eggene etter ønske med litt salt og nykvernet pepper.

Trinn 6

Topp hver ”stacked enchilada” med et speilegg og hakket persille, og server straks sammen med mango- og ananassalat.

Tilbehør