Minestrone med bacon

Tidsbruk 25 minutter
8 ingredienser
266 planlagt
Minestrone med bacon
Legg oppskrift
i handlelapp
Minestrone lages tradisjonelt som en mix av sesongens råvarer, derfor gir denne retten rom for litt improvisasjon om du vil ha med andre ingredienser. Like viktig på italienske middagsbord som pastaen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Smårettbacon Nordfjord
1 pose
Lapskausblanding REMA 1000
2 boks
Hakkede tomater REMA 1000
80 g
Penne REMA 1000
1 boks
Kidneybønner REMA 1000
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
5 dl
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Fres baconet brunt i en gryte.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett grønnsakene og hvitløk i skiver og la det surre litt sammen med baconet.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i hakkede tomater fra boks og buljong og kok i ca. 5-10 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Ha i kokt pasta og bønner som er skylt godt i vann. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Server med raspet parmesan og friske hakkede urter.