Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Migas

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
1258 planlagt
Migas
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Rask familiemigas? Migas lages både i Spania, Portugal, Mexico og som Tex Mex-rett, men det er nesten bare i navnet de har en fellesnevner. Sues Tex Mex Migas lages med egg, sprøstekt chorizo og en chunky salsa.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Chorizopølse tørket 250g, Taga
8 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
1 stk
Løk, 4-pk
2 stk
Tomat
1 pose
Tortillachips, 450 g, REMA 1000
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Spisskummen malt
0,5 ts
Hvitvinseddik
2 ss
Olivenolje, REMA 1000
1 ss
Smør normalsaltet, Tine

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Salsa: Grovhakk tomater, løk og hvitløk. Ha på eddik og olje og smak til med salt og pepper. La det stå å trekke i ca. 15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær chorizo i biter og stek sprøtt sammen med spisskummen i varm panne med smør.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i 1 ss salsa, sammenvispede egg og rør rundt i pannen til eggene er halvt stivnet. Ha i enda en spiseskje salsa og en håndfull grovt knuste tortillachips. Demp varmen og la eggene bli ferdige. Smak til med evt. mer salt og pepper. Server med resten av salsaen og tortillachips.

Serveringsforslag

Fetaost og frisk koriander smaker godt til.