Middagspannekaker med paprika, sopp og ost

Tidsbruk 30 minutter
13 ingredienser
946 planlagt
Middagspannekaker med paprika, sopp og ost
Legg oppskrift
i handlelapp
Barnas middagsfavoritt kan serveres med mange typer tilbehør. Her er en versjon med høstinspirerte smaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 dl
Hvetemel
2 dl
Sammalt hvete, finmalt

4 stk
Egg
7,5 dl
Lettmelk

500 g
Sopp

4 fedd
Fedd hvitløk 
3 stk
Røde paprikaer 

0,5 stk
Purre (liten) 

1 stk
Rødløk
100 g
Ost
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Bland hvetemel, sammalt hvete og en klype salt.

Trinn 2

Visp egg og melk og visp det gradvis sammen med det tørre. La røren svelle i ca 20 minutter.

Trinn 3

Finhakk hvitløk. Skjær sopp, purre og rødløk i skiver og paprika i tynne strimler.

Trinn 4

Stek pannekaker i litt smør.

Trinn 5

Stek sopp, hvitløk og purre i smør. Smak til med salt og pepper.

Trinn 6

Server pannekaker med soppblandingen, rødløk, paprika og smuldret fetaost.