Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Melonsuppe med mynte og vaniljeis

Tidsbruk 25 minutter
7 ingredienser
51 planlagt
Melonsuppe med mynte og vaniljeis
Klikk og dra
til kalenderen
Denne friske, kalde melonsuppen passer like godt sommer som vinter, og blir enda bedre med en kule vaniljeis.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Melonsuppe

1,1 kg
Cantaloupe melon
3 ss
Sukker
0,8 dl
Vann
7,5 kvist
Mynte til koking
0,8 stk
Sitron

Server med

0,8 boks
God vaniljeis
1,5 klype
Mynteblader til servering

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell og rens melonen. Skjær ut 12-15 fine kuler eller kuber av melonen.

Trinn 2

Trinn 2

Kok resten av melonkjøttet opp med sukker, vann og myntestilker. Kok i 3 minutter og ta av fra varmen.

Trinn 3

Trinn 3

Ta ut myntestilkene og kjør den glatt med stavmikser eller i blender. Smak til med sitronsaft. Avkjøl suppen i kjøleskap. Server suppen med god vaniljeis, melonkuler eller –kuber og mynteblader.

Serveringsforslag

Tilsett gjerne stjerneanis når du koker melonen for ekstra smak. Fjern den sammen med myntestilkene.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender