Melonsalat med spekeskinke og feta

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
6 planlagt
Melonsalat med spekeskinke og feta
Legg oppskrift
i handlelapp
Melon, spekeskinke og fetaost i vakker harmoni er perfekt å servere når du har gjester, til grillmaten eller til 17. mai-frokost.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0.5 stk
Vannmelon
0.5 stk
Honningmelon
0.5 stk
Agurk
1 stk
Fetaost, blokk
12 stk
Cherrytomater
12 skive
Spekeskinke
1 neve
Mynteblader
1 klype
Salt og pepper

Dressing

1 ts
Flytende honning
1 ts
Sitronsaft
3 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Start med dressingen. Bland sammen olivenolje, honning og sitronsaft.

Trinn 2

Skjær vannmelon, honningmelon og fetaost i 24 terninger, ca. 2,5 x 2,5 cm store. Skjær agurken i terninger med avrundede hjørner. Skjær tomatene i to på langsiden.

Trinn 3

Plasser terningene på et fat, slik at de utgjør ulike fargekombinasjoner. Hell over dressingen og dander mynteblader på toppen. Kvern over litt salt og pepper, og server med spekeskinke på siden. Voilá!