Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Meksikanske kjøttboller

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
259 planlagt
Meksikanske kjøttboller
Legg oppskrift
i handlelapp
I Mexico kalles kjøttboller "albóndigas" og serveres ofte i supper. I denne retten triller de i en miks av ris, løk og tomat. Guacamolen er selvskrevent tilbehør.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Meksikanske kjøttboller av svin og storfe 500 g Nordfjord
1 stk
Avokado
1 stk
Lime
4 dl
Middagsris REMA 1000
3 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kjøttbollene legges på brett og varmes opp i ovn ved 170°C i ca 10 min.

Trinn 2

Avokadodipp: Avokado moses med gaffel og smakes til med limesaft, salt og pepper.

Trinn 3

Kok risen og vend inn hakket tomat og rødløk. Smak til med lime.

Serveringsforslag

Grillet mais passer godt til denne retten.