Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Meksikanske kjøttboller

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
212 planlagt
Meksikanske kjøttboller
Klikk og dra
til kalenderen
I Mexico kalles kjøttboller "albóndigas" og serveres ofte i supper. I denne retten triller de i en miks av ris, løk og tomat. Guacamolen er selvskrevent tilbehør.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Meksikanske kjøttboller av svin og storfe 500 g Nordfjord
1 stk
Avokado
1 stk
Lime
4 dl
Middagsris REMA 1000
3 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kjøttbollene legges på brett og varmes opp i ovn ved 170°C i ca 10 min.

Trinn 2

Avokadodipp: Avokado moses med gaffel og smakes til med limesaft, salt og pepper.

Trinn 3

Kok risen og vend inn hakket tomat og rødløk. Smak til med lime.

Serveringsforslag

Grillet mais passer godt til denne retten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender