Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Meksikansk gryte med scampi

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
178 planlagt
Meksikansk gryte med scampi
Legg oppskrift
i handlelapp
Søtpoteter og bønner er viktige ingredienser i det meksikanske kjøkkenet – og i denne smaksrike gryteretten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Meksikansk gryte

500 g
Rå scampi
2 stk
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Søtpotet (ca. 450 g)
0,5 ts
Karripulver
1 boks
Hakkede tomater
1 boks
Kidneybønner
1 boks
Kokosmelk
2 ss
Rapsolje
0,5 ts
Salt

Tilsett

1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Tin og rens scampi og del dem i to på langs.

Trinn 2

Finhakk sjalottløk og del paprika og søtpotet i terninger. Fres det i rapsolje i en kasserolle sammen med salt og karripulver.

Trinn 3

Tilsett hakkede tomater og kidneybønner, og kok i ca. 3 minutter før du tilsetter kokosmelk. Kok opp.

Trinn 4

Vend inn scampi og la det trekke i 3-4 minutter til scampiene er gjennomkokt. Tilsett salt.

Serveringsforslag

Server gryten med frisk hakket kruspersille.