Meksikansk fiskegryte

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
1063 planlagt
Meksikansk fiskegryte
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
<p>Dobbelt heit! Mer chili &ndash; mindre chilly. N&aring;r h&oslash;stkulda setter inn er det lite som er like velgj&oslash;rende som en deilig, varmende gryterett.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Torskefilet frossen, 4x125 g, Godehav
1 boks
Kokosmelk, 400 ml, REMA 1000
1 stk
Purre
1 stk
Squash
1 pose
Erter, 350g, REMA 1000
2 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
1 boks
Mais, 340 g, REMA 1000
1 stk
Lime
6 dl
Grønnsaksbuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten)

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken nok til å dele den i biter. Kok opp kokosmelk med grønnsaksbuljong og ha i skivet purre, finhakket chili, squash i terninger, erter og hermetisk mais.

Trinn 2

Trinn 2

Legg fisken i suppen sammen med tomat kuttet i biter. Gi det hele et oppkok og smak til med lime og salt.

Serveringsforslag

Koriander og litt sesamolje er godt i suppen.