Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Meksikansk fiskegryte

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
1055 planlagt
Meksikansk fiskegryte
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
<p>Dobbelt heit! Mer chili &ndash; mindre chilly. N&aring;r h&oslash;stkulda setter inn er det lite som er like velgj&oslash;rende som en deilig, varmende gryterett.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Torskefilet frossen, 4x125 g, Godehav
1 boks
Kokosmelk, 400 ml, REMA 1000
1 stk
Purre
1 stk
Squash
1 pose
Erter, 350g, REMA 1000
2 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
1 boks
Mais, 340 g, REMA 1000
1 stk
Lime
6 dl
Grønnsaksbuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten)

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken nok til å dele den i biter. Kok opp kokosmelk med grønnsaksbuljong og ha i skivet purre, finhakket chili, squash i terninger, erter og hermetisk mais.

Trinn 2

Trinn 2

Legg fisken i suppen sammen med tomat kuttet i biter. Gi det hele et oppkok og smak til med lime og salt.

Serveringsforslag

Koriander og litt sesamolje er godt i suppen.