Meatish Breakfast Burger

11 ingredienser
Meatish Breakfast Burger
Legg oppskrift
i handlelapp

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Meatish Breakfast Burger

1 pakke
Bifftomat
1 pakke
Real Cheddar Burger Cheese
4 stk
Egg
1 pakke
Meatish-burger

Silver Dollar Potetpannekaker

600 g
Ferdig potetstappe
1 stk
Egg
60 g
Revet cheddar
0,5 stang
Finhakket vårløk
3 ss
Rømme
2 ss
Hvetemel
1 ss
Solsikkeolje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Stek speilegg. Meatish-burgerne stekes på begge sider i en middels varm stekepanne med litt smør eller grilles 2-3 minutter på hver side til den er gjennomvarm.

Trinn 2

Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av tilberedningstiden.

Trinn 3

Kjær opp tomaten og legg den på burgeren. Eventuelt varm den lett på grillen først. Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 4

Bland godt sammen kald potetstappe, egg, revet ost, hvetemel og vårløk. Blandingen skal være fast, men smidig. Form til små, tykke pannekaker. Vend dem i hvetemel og rist av overflødig mel.

Trinn 5

Varm en panne med solsikkeolje til middels varme. Stek pannekakene gylne og fine, 2-3 minutter på hver side. Topp gjerne med en klatt rømme og hakket vårløk ved servering.

Authentic cheddar burger cheese

Authentic cheddar burger cheese

Synnøve Finden