Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Matpakkeruller med mozzarella og salami

10 ingredienser
12 planlagt
Matpakkeruller med mozzarella og salami
Legg oppskrift
i handlelapp
Disse matpakkerullene er perfekte å sende med barna i matpakken, eller ha med på tur. Pakk dem ned i sekken når de er fryst så vil de tine innen du har satt deg ned for å nyte dem.

Ingredienser

Deig

1 pakke
Fersk gjær
3,5 dl
Melk
0,5 kg
Hvetemel
1,5 ts
Salt
100 g
Smeltet smør

Fyll

2 pose
Fersk mozarella
120 g
Salami
1 stk
Egg til pensling
1 kvist
Basilikum og Oregano
4 ss
Sesam- og valmuefrø

Slik gjør du

Trinn 1

Ha mel, gjær(smuldre opp), og salt i en kjøkkenmaskinbolle med eltekrok. Bland alt sammen. Smelt smøret i en kjele, trekk av platen og tilsett melk.

Trinn 2

Ha smør/melkeblandingen sammen med de tørre ingrediensene og elt på lav hastighet i 10 minutter. Samle deigen sammen til en ball og la heve i en stor bolle i ca. 45 minutter eller til dobbel størrelse. Ha deigen ut på en melet kjøkkenbenk og press luften ut.

Trinn 3

Kjevle deigen ut i en stor rektangel. Fordel mozzarella, salami og urtene utover og rull deigen sammen i en pølse. Kutt deigen opp i 8-10 emner og plasser i en ildfast form (20 x 30 cm).

Trinn 4

La de etterheve i ca 15 minutter før du pensler rullene med egg og strør utover med frø. Stek på 200 grader til de er gylne, ca 12-14 minutter.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/