Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Maryland krabbekaker

Tidsbruk 20 minutter
22 ingredienser
43 planlagt
Maryland krabbekaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Krabbesnacks! Like godt til lunsj, som forrett og til middag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Maryland krabbekaker

250 g
Laks
1 stk
Egg
1 stk
Løk
1 stk
Paprika, liten
250 g
Krabbekjøtt
2 ss
Estragon, hakket
1 ts
Salt
2 ss
Smør
0,5 ts
Pepper
3 dl
Griljermel
1 dl
Solsikkeolje

Chilimajones

6 ss
Majones
2 ss
Rømme
2 ts
Rød chili, finhakket
2 ts
Sitronsaft
20 dråpe
Tabasco

Ovnsbakte cherrytomater

200 g
Cherrytomater
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Timian, finhakket
0,5 dl
Olivenolje, Extra Virgin
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Del laksen i terninger og ha dem i en food processor. Kjør med salt. Tilsett egg og kjør i et halvt minutt til en fin farse. Ha finhakket løk og paprika i en kjele og kok i smøret i 3 minutter. Ha det over i en blandebolle og avkjøl i 3 minutter.

Trinn 2

Tilsett krabbekjøtt, laksefarsen, hakket estragon og nykvernet pepper og bland godt sammen. Lag 8 kaker som vendes i griljermel på alle sider. Varm opp solsikkeolje i en teflonpanne og stek dem lysebrune på begge sider.

Trinn 3

Chilimajonesen lages ved at alle ingrediensene has i en blandebolle og blandes godt sammen. Serveres til varme krabbekaker. Forvarm stekeovnen til 160 °C varmluft.

Trinn 4

Legg tomatene i en ildfast form. Ha på olivenolje, salt, nykvernet pepper, finhakket hvitløk og timian. Bland godt. Bak tomatene i 15 minutter.