Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Mandelpotetpurè

6 ingredienser
16 planlagt
Mandelpotetpurè
Klikk og dra
til kalenderen
Denne delikatessepoteten gir verdens beste potetstappe! En rett i seg selv, men passer også utmerket til fisk og kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Mandelpoteter
1 dl
Fløte
1,5 dl
Melk
2 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell potetene og kok til de er møre og begynner å koke i stykker. Hell av vannet og press potetene gjennom en fin sikt. Kok opp fløte og melk med smør, salt og pepper og bland det i potetpureen.

Trinn 2

Smak til med salt og nykvernet pepper. Potetpureen skal være ganske løs og fløyelsmyk!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender