Mandelpotetmos med ristede hasselnøtter
En god potetstappe er et lite måltid i seg selv, men også det beste tilbehøret til alle typer fisk og kjøtt.
Velg antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
Trinn 1
Skrell potetene og kok dem i vann til de er møre og går i stykker – ca 15 minutter. Sil av vannet og press potetene gjennom en fin sikt. Kok opp fløte med smør, salt og pepper og bland i potetpureen.
Trinn 2
Varm ovnen til 230˚ C varmluft. Grovhakk hasselnøtter og spre bitene utover et stekebrett. Bak hasselnøttene lysebrune i ovnen ved 230˚ C i 3 til 5 minutter. Dryss ristede hasselnøtter over potetmosen ved servering.
Tips!
Potetene kan skrelles dagen før. Potetpureen kokes og lages en time før gjestene kommer.
Prøv også!
Prøv også!
Fløtegratinerte poteter
Legg til
Ertepuré
Legg til
Ovnsbakte rotgrønnsaker med tomat
Legg til