Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Maissuppe med kylling og erter

Tidsbruk 50 minutter
8 ingredienser
188 planlagt
Maissuppe med kylling og erter
Legg oppskrift
i handlelapp
Mais er najs - også som suppe. I USA er maissuppe, eller corn chowder som det heter der, en klassiker. Og denne fyldige og smaksrike suppen kan fort bli en stor familiefavoritt her hjemme også.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 stk
Løk
150 g
Poteter
1 pose
Erter REMA 1000
1 boks
Maiskolber, hermetiske REMA 1000
4 fedd
Hvitløk
1 l
Hønsebuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten.)
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok kyllingklubbene i hønsebuljong til de er møre. Ta ut klubbene og plukk av kjøttet.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær potetene i små terninger og finhakk løk og hvitløk. Ha det i buljongen og kok det mørt. Skjær maiskorn fra kolben og ha det i suppen. Kok opp og kjør det hele med en stavmikser eller i en blender til du får en fin kremaktig suppe.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i ertene og la suppen småkoke til ertene er møre. Smak til med salt og kajennepepper og ha i kjøttet like før servering.

Serveringsforslag

Ha gjerne finhakket frisk timian i suppen og server med en klatt crème fraîche.