Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Maispannekaker

Tidsbruk 25 minutter
8 ingredienser
121 planlagt
Maispannekaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Amerikanske pannekaker laget med meksikansk maismel er nydelig til både frokost, brunsj og middag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 boks
Liten boks maiskorn
2 stk
Egg
5 dl
Helmelk
5 dl
Hvetemel
2 ss
Sukker
4 ts
Bakepulver
0,8 ts
Salt
4 ss
Matolje

Slik gjør du

Trinn 1

Bland sammen mel, sukker, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett maiskorn (hell av væsken), egg, melk og olje (eller baconfett hvis du har) i melblandingen og visp lett sammen (ikke bry deg om det blir noen klumper).

Trinn 2

Varm en stekepanne til middels varme og ha i olje. Stek tykke pannekaker, 8-10 cm i diameter. Stek gjerne en prøvekake. Snu når det begynner å boble på oversiden og undersiden er gyllen. Snu og stek på den andre siden til de er gyllenbrune og fine. Hvis du vil ha tynnere pannekaker, kan du tilsette litt mer melk.

Passer godt til