Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Magre kjøttkaker med coleslaw

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
275 planlagt
Magre kjøttkaker med coleslaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Etter syv fete, kommer syv magre – men om de smaker like mye og like godt som disse kjøttkakene, er det liten grunn til bekymring. Litt spicy, med en frisk coleslaw av ferdigraspet råkost.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av svin 9%, 400 g Nordfjord
0,5 stk
Løk
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 pose
Råkost Bama
500 g
Poteter
3 ss
Yoghurt naturell Tine
3 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
0,5 ts
Spisskummen
1 klype
Karri
0,5 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Bland svinekjøttdeigen med finhakket løk og hvitløk, spisskummen, egg, vann (1 dl vann pr egg), litt salt og kajennepepper til du får en fast og fin konsistens.

Trinn 2

Trinn 2

Form til 4 store kjøttkaker og stek på begge sider i olje.

Trinn 3

Trinn 3

Etterstek i ovn på 180°C i ca. 5 minutter til de er gjennomstekte. Lag evt. mindre kjøttkaker som du steker ferdig i pannen.

Trinn 4

Trinn 4

Bland råkost med yoghurt og smak til med salt og karri. Server kjøttkakene med coleslaw og kokte poteter.