Magre kjøttkaker med coleslaw

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
276 planlagt
Magre kjøttkaker med coleslaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Etter syv fete, kommer syv magre – men om de smaker like mye og like godt som disse kjøttkakene, er det liten grunn til bekymring. Litt spicy, med en frisk coleslaw av ferdigraspet råkost.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av svin 9%, 400 g Nordfjord
0,5 stk
Løk
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 pose
Råkost Bama
500 g
Poteter
3 ss
Yoghurt naturell Tine
3 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
0,5 ts
Spisskummen
1 klype
Karri
0,5 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Bland svinekjøttdeigen med finhakket løk og hvitløk, spisskummen, egg, vann (1 dl vann pr egg), litt salt og kajennepepper til du får en fast og fin konsistens.

Trinn 2

Trinn 2

Form til 4 store kjøttkaker og stek på begge sider i olje.

Trinn 3

Trinn 3

Etterstek i ovn på 180°C i ca. 5 minutter til de er gjennomstekte. Lag evt. mindre kjøttkaker som du steker ferdig i pannen.

Trinn 4

Trinn 4

Bland råkost med yoghurt og smak til med salt og karri. Server kjøttkakene med coleslaw og kokte poteter.