Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Magic Dust kylling med shoestring potatoes og Pico de Gallo

12 ingredienser
112 planlagt
Magic Dust kylling med shoestring potatoes og Pico de Gallo
Legg oppskrift
i handlelapp
Spicy salsa og hjemmelagede potetsticks gjør dette til en helt spesiell kyllingservering.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Craig´s Magic Dust Chicken Breast

2 pakke
Craig´s Magic Dust Chicken Breast

Shoestring potatoes

500 g
Melne poteter
2 l
Solsikkeolje
3 klype
Salt

Pico de Gallo

2 stk
Tomater
1 stk
Liten rødløk
1 stk
Rød chili
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Finhakket frisk koriander
2 stk
Lime
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Lag pico de gallo: Del tomatene i to, fjern frøene og finhakk dem. Finhakk rødløk, chili, hvitløk og koriander.
Ha alt i en bolle og tilsett presset lime.
Smak til med salt og nykvernet pepper.

Trinn 2

Lag shoestring potatoes: Kutt potetene julienne (som fyrstikker, ca. 5 cm lange). Ha dem i en stor bolle med iskaldt vann. 
Varm olje til 180° C i en stor gryte eller frityr.
 Ta en stor håndfull potetstrimler opp av vannet og legg på et tørkehåndkle. Tørk dem godt og ha dem oppi i oljen og stek til de er gylne (ca. 2 minutter). Ta de ferdigstekte potetstrimlene opp av oljen med en hullsleiv. Legg dem på tørkepapir. Ha på litt salt og hold dem varme mens du steker resten av potetstrimlene.

Trinn 3

Start grillingen av kyllingfiletene på indirekte varme med lokket på. Etter ca. 8-10 minutter løsner filetene slik at de kan snus uten at de henger fast. Da kan filetene grilles i noen sekunder på direkte varme slik at de får fin farge. Legg kyllingfiletene tilbake på indirekte varme i noen minutter for å bli ferdige. La filetene hvile noen minutter før servering.

Trinn 4

Server kyllingbrystene med shoestring potatoes og pico de gallo.