Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Mørbradbiff med aspargesbønner

Tidsbruk 35 minutter
7 ingredienser
19 planlagt
Mørbradbiff med aspargesbønner
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Saftig suksess! Mørbrad er smaksrik, mager og mør biff, som av mange foretrekkes framfor både indre- og ytrefilet. Her serveres den med aspargesbønner blandet med ristede mandler.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Mørbradbiff ca 200 g Nordfjord
2 pakke
Aspargesbønner 150 g
100 g
Mandler REMA 1000
1 dl
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Dijon sennep

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Dressing: Bland presset hvitløk, sennep, hvitvinseddik, og pepper og i en salatbolle. Visp godt mens du heller i olivenolje i en tynn stråle.

Trinn 2

Trinn 2

Smak til med salt. Grovhakk mandlene og rist dem i en tørr panne.

Trinn 3

Trinn 3

Kok opp rikelig med lettsaltet vann, ha i aspargesbønnene og kok dem møre. Skyll raskt i iskaldt vann og bland inn dressingen. La det stå å trekke mens du steker biffene.

Trinn 4

Trinn 4

Ha salt og pepper på kjøttet. Stek biffene i en varm panne med litt olivenolje, ca. 2 minutter på hver side. La kjøttet få hvile i noen minutter. Skjær biffene i skiver. Server med aspargesbønner og topp med ristede mandler og nykvernet pepper.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender