Mørbradbiff med aspargesbønner

Tidsbruk 35 minutter
7 ingredienser
39 planlagt
Mørbradbiff med aspargesbønner
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Saftig suksess! Mørbrad er smaksrik, mager og mør biff, som av mange foretrekkes framfor både indre- og ytrefilet. Her serveres den med aspargesbønner blandet med ristede mandler.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Mørbradbiff ca 200 g Nordfjord
2 pakke
Aspargesbønner 150 g
100 g
Mandler REMA 1000
1 dl
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Dijon sennep

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Dressing: Bland presset hvitløk, sennep, hvitvinseddik, og pepper og i en salatbolle. Visp godt mens du heller i olivenolje i en tynn stråle.

Trinn 2

Trinn 2

Smak til med salt. Grovhakk mandlene og rist dem i en tørr panne.

Trinn 3

Trinn 3

Kok opp rikelig med lettsaltet vann, ha i aspargesbønnene og kok dem møre. Skyll raskt i iskaldt vann og bland inn dressingen. La det stå å trekke mens du steker biffene.

Trinn 4

Trinn 4

Ha salt og pepper på kjøttet. Stek biffene i en varm panne med litt olivenolje, ca. 2 minutter på hver side. La kjøttet få hvile i noen minutter. Skjær biffene i skiver. Server med aspargesbønner og topp med ristede mandler og nykvernet pepper.