Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lys lapskaus med mager kjøttpølse

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
443 planlagt
Lys lapskaus med mager kjøttpølse
Legg oppskrift
i handlelapp
Røff og rotekte hverdagsmiddag! Ikke mange retter er like knyttet til norske mattradisjoner som lapskausen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Poteter, løsvekt
2 stk
Gulrøtter
1 stk
Løk
1 stk
Purre
1 terning
Buljong
450 g
Mager kjøttpølse
200 g
Stangselleri
1 potte
Kruspersille
0,5 pakke
Flatbrød
1 l
Vann
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og skjær poteter, gulrøtter, løk og purre i grove biter. Ha alt i en kjele med vann og buljongterning. Kok i ca. 20 minutter til alle grønnsakene er møre. Smak til med nykvernet pepper.

Trinn 2

Skjær pølsene i biter og vend dem inn i lapskausen.

Trinn 3

Finhakk stangselleri og vend inn slik at den får en 2-3 minutter med pølsene. Dryss over hakket kruspersille og server med fl atbrød.

Serveringsforslag

Bruk gjerne toppen av stangsellerien i lapskausen.