Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lys lapskaus med mager kjøttpølse

Oppskrift på Lys lapskaus med mager kjøttpølse

Røff og rotekte hverdagsmiddag! Ikke mange retter er like knyttet til norske mattradisjoner som lapskausen.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 255 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Lapskaus

2 stk Gulrøtter
1 stk Løk
1 stk Purre
300 g Poteter, løsvekt
1 terning Buljong
450 g Mager kjøttpølse
1 klype Nykvernet pepper
200 g Stangselleri
1 potte Kruspersille
0,5 pakke Flatbrød
1 l Vann

Del vår Lys lapskaus med mager kjøttpølse oppskrift


Slik lager du Lys lapskaus med mager kjøttpølse

Trinn 1

Skrell og skjær poteter, gulrøtter, løk og purre i grove biter. Ha alt i en kjele med vann og buljongterning. Kok i ca. 20 minutter til alle grønnsakene er møre. Smak til med nykvernet pepper.

Trinn 2

Skjær pølsene i biter og vend dem inn i lapskausen.

Trinn 3

Finhakk stangselleri og vend inn slik at den får en 2-3 minutter med pølsene. Dryss over hakket kruspersille og server med fl atbrød.

Serveringsforslag

Bruk gjerne toppen av stangsellerien i lapskausen.

Sunnhetsveilederen ™

Karbohydrater (75,4g) herav Sukkerarter (15,2g)
Fiber (14,4g)
Protein (28,3g)

Verdier er angitt pr. voksen person.

Se utfyllende informasjon

  • Karbohydrater (75,4g) herav Sukkerarter (15,2g) Fiber (14,4g) Protein (28,3g)

Verdiene som er oppgitt i Sunnhetsveilederen ™ gjelder ved publisering. Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik fra de oppgitte verdiene dersom leverandører endrer ingrediensenes vekt eller innhold. Les mer om Sunnhetsveilederen™ her.


Dra ned i kalender