Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lun potetsalat med bacon og egg
Fri for gluten og melk

Oppskrift på Lun potetsalat med bacon og egg

Lunt og lettvint! Server en super potetsalat, toppet med to frokostfavoritter som slett ikke gjør skam på middagsmenyen.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 594 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

600 g Poteter, løsvekt
4 stk Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
150 g Strynbacon 150 g
1 pakke Hjertesalat
1 stk Rødløk 4-pk
1 ss Sennep maille dijon, 380 g, Maille/Unilever
1 stk Eggeplomme
100 g Cashewnøtter REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

1 dl Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 ss Hvitvinseddik
1 ts Sukker, 1 kg, Dansukker

Del vår Lun potetsalat med bacon og egg oppskrift


Slik lager du Lun potetsalat med bacon og egg

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok poteter møre i lettsaltet vann og del potetene i grove biter. Kok egg i 8 minutter, skrell og del eggene i båter. Stek bacon sprøtt på stekebrett i ovn og del det i grove biter. Vask, tørk og del salaten i grove biter og skjær rødløken i fine skiver.

Trinn 2

Trinn 2

Dressing: Visp sammen sennep og eggeplomme, spe inn oljen mens du visper jevnt. Smak til med eddik, sukker, salt og kvernet sort pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Vend poteter og salat inn i dressingen. Anrett på fat og topp salaten med egg, bacon, løk og cashewnøtter.


Dra ned i kalender