Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lun potetsalat med bacon og egg

Tidsbruk 35 minutter
11 ingredienser
625 planlagt
Lun potetsalat med bacon og egg
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Lunt og lettvint! Server en super potetsalat, toppet med to frokostfavoritter som slett ikke gjør skam på middagsmenyen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Poteter, løsvekt
4 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
150 g
Strynbacon 150 g
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Rødløk 4-pk
1 ss
Sennep maille dijon, 380 g, Maille/Unilever
1 stk
Eggeplomme
100 g
Cashewnøtter REMA 1000
1 dl
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 ss
Hvitvinseddik
1 ts
Sukker, 1 kg, Dansukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok poteter møre i lettsaltet vann og del potetene i grove biter. Kok egg i 8 minutter, skrell og del eggene i båter. Stek bacon sprøtt på stekebrett i ovn og del det i grove biter. Vask, tørk og del salaten i grove biter og skjær rødløken i fine skiver.

Trinn 2

Trinn 2

Dressing: Visp sammen sennep og eggeplomme, spe inn oljen mens du visper jevnt. Smak til med eddik, sukker, salt og kvernet sort pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Vend poteter og salat inn i dressingen. Anrett på fat og topp salaten med egg, bacon, løk og cashewnøtter.