Lun pastasalat med spinat og mozarella

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
72 planlagt
Lun pastasalat med spinat og mozarella
Legg oppskrift
i handlelapp
Familiekokkens pennevenn? Her har du alt du trenger for å tilføre ukemenyen litt lun og lettvinn salatlykke – penne med frisk spinat og mozzarella. Kutt, kok og server!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

125 g
Mozzerella fersk, 125 g, Arla
200 g
Bladspinat
300 g
Cherrytomater 300 g
0,5 ts
Timian, tørket
0,5 ts
Oregano tørket
0,5 ts
Rosmarin tørket
500 g
Penne , 500 g, REMA 1000
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano
4 ss
Olivenolje, REMA 1000
1 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pasta som avist på pakken. Vask spinaten og grovhakk den, del tomatene i to og del mozzarellaen i biter.

Trinn 2

Trinn 2

Bland alt i en bolle med olivenolje, hvitvinseddik, urter, salt og pepper. Sil av pastavannet og vend inn pastaen, grønnsakene og mozzarellaen. Server med revet parmesan.

Serveringsforslag

Bruk gjerne friske urter i stedet for tørkede. Grovhakk og vend dem inn sammen med pasta til slutt.