Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Lun pastasalat med spinat og mozarella

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
49 planlagt
Lun pastasalat med spinat og mozarella
Klikk og dra
til kalenderen
Familiekokkens pennevenn? Her har du alt du trenger for å tilføre ukemenyen litt lun og lettvinn salatlykke – penne med frisk spinat og mozzarella. Kutt, kok og server!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

125 g
Mozzerella fersk, 125 g, Arla
200 g
Bladspinat
300 g
Cherrytomater 300 g
0,5 ts
Timian, tørket
0,5 ts
Oregano tørket
0,5 ts
Rosmarin tørket
500 g
Penne , 500 g, REMA 1000
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano
4 ss
Olivenolje, REMA 1000
1 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pasta som avist på pakken. Vask spinaten og grovhakk den, del tomatene i to og del mozzarellaen i biter.

Trinn 2

Trinn 2

Bland alt i en bolle med olivenolje, hvitvinseddik, urter, salt og pepper. Sil av pastavannet og vend inn pastaen, grønnsakene og mozzarellaen. Server med revet parmesan.

Serveringsforslag

Bruk gjerne friske urter i stedet for tørkede. Grovhakk og vend dem inn sammen med pasta til slutt.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender