Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lun pastasalat med spinat og mozarella

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
58 planlagt
Lun pastasalat med spinat og mozarella
Legg oppskrift
i handlelapp
Familiekokkens pennevenn? Her har du alt du trenger for å tilføre ukemenyen litt lun og lettvinn salatlykke – penne med frisk spinat og mozzarella. Kutt, kok og server!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

125 g
Mozzerella fersk, 125 g, Arla
200 g
Bladspinat
300 g
Cherrytomater 300 g
0,5 ts
Timian, tørket
0,5 ts
Oregano tørket
0,5 ts
Rosmarin tørket
500 g
Penne , 500 g, REMA 1000
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano
4 ss
Olivenolje, REMA 1000
1 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pasta som avist på pakken. Vask spinaten og grovhakk den, del tomatene i to og del mozzarellaen i biter.

Trinn 2

Trinn 2

Bland alt i en bolle med olivenolje, hvitvinseddik, urter, salt og pepper. Sil av pastavannet og vend inn pastaen, grønnsakene og mozzarellaen. Server med revet parmesan.

Serveringsforslag

Bruk gjerne friske urter i stedet for tørkede. Grovhakk og vend dem inn sammen med pasta til slutt.