Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lun pastasalat med spinat og mozarella

Oppskrift på Lun pastasalat med spinat og mozarella

Familiekokkens pennevenn? Her har du alt du trenger for å tilføre ukemenyen litt lun og lettvinn salatlykke – penne med frisk spinat og mozzarella. Kutt, kok og server!

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 141 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

125 g Mozzerella fersk, 125 g, Arla
200 g Bladspinat
300 g Cherrytomater 300 g
0,5 ts Oregano tørket, Black Boy
0,5 ts Rosmarin tørket, Toro
500 g Penne , 500 g, REMA 1000
0,5 pakke Parmigiano Reggiano

Fra kjøkkenskapet ditt

4 ss Olivenolje, REMA 1000
1 ss Hvitvinseddik
0,5 ts Timian, tørket

Del vår Lun pastasalat med spinat og mozarella oppskrift


Slik lager du Lun pastasalat med spinat og mozarella

Trinn 1

Trinn 1

Kok pasta som avist på pakken. Vask spinaten og grovhakk den, del tomatene i to og del mozzarellaen i biter.

Trinn 2

Trinn 2

Bland alt i en bolle med olivenolje, hvitvinseddik, urter, salt og pepper. Sil av pastavannet og vend inn pastaen, grønnsakene og mozzarellaen. Server med revet parmesan.

Serveringsforslag

Bruk gjerne friske urter i stedet for tørkede. Grovhakk og vend dem inn sammen med pasta til slutt.


Dra ned i kalender